Bloggført nominert til årets reiseblogger

Tøft å være lansert som deltaker til årets reiseblogger 2016. Om du gir oss din stemme kan, Bloggført – en reiseblogg + litt til, kanskje vinne. Vi er innstilt på å komme høyt opp i denne konkurransen, og da trenger vi din hjelp. Om du deler og sprer ordet, øker sjansene for å nå helt frem. Stor stas å være nominert, altså. Bli med å stem oss frem da vel.

Stem her!

Bloggført er i kategorien reiseblogg. Fordi fokus i bloggen er på erfaringer, historier og opplevelser fra mine reiser. Av og til vil eg bidra i ordskifte. Har meninger som da vil bli bloggført.

Eg bruker fotografier fordi bilder sier mer enn 1000 ord. Bilder har en tendens for skape en atmosfære som kan fører til inspirasjon. Derfor har eg laget eget fotogalleri på Flickr fra mine opplevelser. 

På min vandring, være seg i naturen, i hagen, by og bygd, et kjøpesenter, på shopping, en kunstutstilling eller steder i andre land. Da kan det bli bloggført og du kan lese hvorfor i egen bloggpost på min reiseblogg. Mer om Bloggført, klikk her.

Vi trenger alle stemmer som kan gis, stem her om du har glemt det.

Med vennlig hilsen, Steinar Vadla Risa

Bloggposter om kriminalitet, tyveri og trygghetstiltak fra Vadla Trygghetsbyrå. Klikk her.