Art Escudellers BarcelonaÅ vandre gatelangs i Barcelona er noe eg liker godt. Å daffe rundt i gater og smau i et tempo som gir mulighet for å fange opp steder og attraksjoner, er helt innafor en “hverdag” i Barca. Byen er designet nettopp for en slik aktivitet. Her finner du kunst og håndverksbutikken Art Escudellers

Art Escudellers Barcelona bilde 1

I shoppingdistriktet, altså i en av de mange gater i byen, ligger Art Escudellers. Det er en kunst og håndverksbutikk med keramikk som spesialitet. De forskjellige produkter og arbeider er fra hele Spania og hver sin region har sine spesialiteter og særegenheter. Du vil også finne mange typiske suvenir produkter. De har bedre kvalitet enn mye annet som blir fallbudt rundt omkring.

Flere bilder fra butikken i eget Flickr-album her.

Art Escudellers blide 2

Betjeningen er over gjennomsnittet når det gjelder service og produktkjennskap. De er hyggelige og vil deg alt vel. Kjøper du noe blir de ekstra glad, naturlig nok. De lever av slag i kassen, de som alle andre. Om du ikke vil drasse med varene, sendes de hjem til deg, uansett hvor du bor. God service er nøkkelen for en god handel.

Art Escudellers blide 3

Butikken er stor og i to etasjer. Er du glad i keramisk kunsthåndverk, ja da blir du inspirert av å besøke butikken. Her er alt samlet på et sted og eg ble overrasket av mangfoldet av keramikkprodukter.

Går du gatelangsbarcelona vil et besøk gi deg inspirasjon for art and kraft produkter innenfor det keramiske fag. Ønsker du en kunstgjenstand, et hverdagsprodukt  eller en suvenir dings anbefales et besøk.

Vi er nominert til årets reiseblogger 2016, stem oss frem her!

Steinar Vadla Risa

Besøker du Barcelona anbefales et besøk på Camp Nou. Det gir en religiøs opplevelse for de ihuga. Les bloggposten her.

Hva med å besøke Piccasso? Les bloggposten her.

Unngå bagasje og vesketyveri! Bruk karabinkrok les mer.

Reisetips fra Mallorca?  Klikk på, Palma by, Puerto de Soller eller Colonia Sant Pere (Sant Pedro).

Storbyferie i London? Her er en bloggpost om London. og Victoria Secret.