Karabinkrok BloggførtEn karabinkrok bør bli din faste reisevenn. Den vil gi deg en trygghet i hverdagen. Om du bruker en karabinkrok er sannsynligheten for at du minster bagasjen eller vesken din, svært liten. Et enklere og billigere sikkerhetstips skal du lete lenge etter.

Høysesong for kriminelle bagasjetyver på Gardermoen er den årlige melding fra OSL. Kriminelle elementer venter ofte der reisende oppholder seg. 

Les også bloggposten « Kriminelle bander herjer på Gardermoen » fra Vadla Trygghetsbyrå.

De fleste vet hvor stresset en reisestart på flyplass, togstasjon eller en bussterminal kan være. Et øyeblikks uoppmerksomhet og vips så er vesken med “alt” borte. Et mareritt for reisende rett og slett.

Karabinkrok Bloggført

Tenk om noen stikker av med din koffert eller veske med “alt”, allerede på første feriedag. Skaff deg en karabinkrok. Den vil forebygge baggasjetyveri. 

En enklere og billigere reiseforsikring skal du lete lenge etter. Eg tror du vil oppleve karabinkroken som en reddende engel, en god reisevenn altså.

Vil du slippe ergelser og heft som en veske eller bagasjetyveri innebærer? 

  1. Ta stroppen i vesken og fest på kofferten eller trillevognen.  Om noen prøver seg, vil de få et problem. Vesken er koplet til en tung koffert eller trillevognen. Om noen prøver seg? Vil tyven ha mer enn nok med å løpe fra stedet med uforettet sak.

2.  Karabinkroken er også fin å ha med seg når du er på et spisested. Fest stroppen på vesken i stolen eller bordet du sitter ved.

Sjekk ut denne videosnutten fra en flyplass. Tenk om vesken var sikret med en karabinkrok!

Bør karabinkroken bli din faste reisevenn? 

Uansett, ta forhåndsregler. Da får du en trygg opplevelse der du ferdes. 

Steinar Vadla Risa 

Hva kan vi lære av politi i lederhosen? Les bloggposten om hvorfor uforutsigbarhet skaper trygghet og trivsel. 
Pin-kodetyverier er ikke morsomt å bli utsatt for. Les hvordan du kan forebygge slike tyverier.
Ønsker du mer informasjon om trygghetstiltak mot hverdagskriminalitet? Ta kontakt, Bysheriffen

«BySheriffen» – Steinar Vadla Risa