2015-03-26 10.43.53
Mens vi venter på englestøvet skal drysse over vår city kan du bli med meg inn i englenes rike i London. Et tilbakeblikk fra påsketuren hvor eg forvillet meg inn i et kompleks som viste seg å inneholde en destinasjon. Shopping kan være en destinasjon i seg selv. Victoria Secret i London er det. Deres flagship store har eg besøkt og fotografert. Tilfeldig?

Nei, eg besøkte en turistattraksjon på min vandring gatelangs London.

2015-10-24_0001

Eg er svak for engler og deres påvirkningskraft. Det vet mine jenter å utnytte. Derfor var eg ikke vanskelig å be når englene skulle besøkes. Stedet vrimlet av engler og fjær som får sloggitruser til å være et tafatt klesplagg. Selv stayups blekner blant alt staffasjen rundt hysteriet stedet innbyr til.

«BySheriffen» – Steinar Vadla Risa

Men i rettferdighetens navn, stedet var en fryd for øye til den som ser.

2015-10-24_0002

 «Engler daler ned i skjul» har fått et helt nytt innhold etter besøket. See more photos from Victoria Secret in London.

Shopping er mer enn å handle, det kan være en opplevelse. Å få Victoria Secret i et handelssentrum er som å få inn en ny attraksjon på lik linje med tivoli, akvarium, kunst, kirker m.m. Har produktet tilstrekkelig tiltrekningskraft blir det fort en snakkis og etter hvert et sted du bare må besøke.

Å entre Victoria Secret i London er et slikt sted. Butikken og dens innhold er en fryd, enten du skal ha undertøy eller bare bli inspirert.

De enheter som skal «poppe up» på en møteplass nær deg, vil ikke være av den størrelsen som i London, men fortvil ikke. De vil ha et stort tv, hvor englene går catwalk repeterende og fjærdrakten vil få en sentral plassering.

2015-10-24_0003

Etableringen i Norge er godt nytt for de som liker et sendebud med fjør i en fjærlett fortelling, i en emballasje som lar øynene hvile på årets mote. Å gå med handleposen fra Victoria Secret blir nok en av julehøgtidens attraksjoner. Engler daler ned i skjul får en ny betydning når de entrer vår by.

Steinar Vadla Risa

More photos from Victoria Secret and The Angeles in London, click her.

NB! Ta forhåndregler. Da får du en trygg opplevelse der du ferdes.

Unngå bagasje og vesketyveri! Bruk karabinkrok les mer.

Unngå Pin–kodetyverier!  klikk her. 

Reisetips fra Mallorca?  Klikk på, Palma by, Puerto de Soller eller Colonia Sant Pere (Sant Pedro).

Storbyferie i London? Her er en bloggpost om London.

«BySheriffen» – Steinar Vadla Risa