Malaga var stedet, hvor folk landet, for så å dra ut til kysten “Costa del sol” for sol og badeliv. Nå har flere oppdaget at Malaga er en liten storby, som har mye å by på. Eg tok med familien og reiste ned sommeren 2016 og ble overbevist at Malaga er et kinderegg når familien skulle tilfredsstilles for sol, badeliv og fars behov for bevegelse gatelangs.

Rolls-Royce flower power is identical to the car that john lennon designed and drove. Used by the Beatles. Bloggført Malaga.

Bilmuseet ellerMuseo automovilistico de Malagaligger rett utenfor bykjernen. Om du går, tar buss eller taxi blir smak og behag. Vi tok taxi til og gikk gatelangs tilbake. Det fungerer for oss. Et par pitstop underveis på returen så ankommer du bykjernen. En slik spasertur gjør oss klar for å slappe av, før kveldsmaten skal nytes.

Vi får oppleve svært mye mer av omgivelsene med en slik taktikk. Blant annet streetart eller gatekunst om du vil.

Eg ble positiv overrasket over museet utforming. Det var mange biler fra flere epoker. Utstillingen var profesjonelt satt opp og tok med den tids fashion (mote, bekledning) som seg hør og bør. Plakater, kunst og stilarter gjorde at utstillingen fikk et mangfold utover “bare” biler. 

Eg anbefaler en tur til bilmuseet når solen begynner å virke på en kropp. Midt på dagen når varmen kan oppleves ubehagelig, er stedet en behagelig oase i sitt aircon tempererte lokale.

Museets hjemmeside inneholder praktisk informasjon om åpningstider, inngangspenger, rabatter og hvordan du kommer deg til + mer til. 

Ha en strålende tur til Malaga! Stedet som  “bare” var en flyplass, men nå er blitt en destinasjon. 

Bloggført av Steinar Vadla Risa sommeren 2016

Unngå bagasje og vesketyveri! Bruk karabinkrok les mer.

Reisetips fra Mallorca?  Klikk påPalma by, Puerto de Soller eller Colonia Sant Pere (Sant Pedro).

Storbyferie i London? Her er en bloggpost om London. og Victoria Secret.

Besøker du Barcelona anbefales et besøk på Camp Nou. Les bloggposten her.

Bloggposter om kriminalitet, tyveri og trygghetstiltak fra Vadla Trygghetsbyrå. Klikk her. 

 

«BySheriffen» – Steinar Vadla Risa