IMG_9595

For ihuga fans en åpenbaring. For fotballelskere et must. For andre en velsmurt turistmaskin. Eg og fotballen har aldri vært bestevenner. Men eg blir fascinert av attraksjoner og steder som tiltrekker seg folk i hopetall. Å ta hele runden var en opplevelse eg anbefaler, uansett talent…, ikke sant Liva.

2015-08-22_0001

For de innvidde står Camp Nou seg godt som egen religion. Mange ser på stadion som en katedral eller et fotballmekka. Camp Nou er et av stedene som bare må oppleves for å skjønne hvordan fotball kan nå religiøse høyder. Et av byens ikoner vil eg påstå.

Bestill et foredrag med Bysheriffen

2015-08-22_0003

Camp Nou er KØ og atter kø uansett hva du skal gjøre eller kjøpe i turistsesongen. Trøsten er at køene går sakte men sikkert fremover. Du ser altså lys i tunnelen, om du puster med nesen. Fra inngang, servering, selve rundturen oppe, nede ved banen, i garderoben, ved fotoshooten, wc, utgang og hjemreise, tråkker du oppi andre.

Drar du til Camp Nou må pengene sitte løst. Et besøk fra A til Å koster spenn. Inngang, foto, effekter, mat og drikke gjør at ungdommen bør begynne å spare tidlig. Det går raskt ca. 1500,- kroner + før du vet ordet av det.

 

2015-08-22_0002

Det er mange fristelser men du verden hvor lenge du kan leve på det besøket. Start sparingen tidlig så vil oppholdet på Camp Nou bli en opplevelse du bør få med deg. Først da vil du forstå hvilken religion det er for fotballfolket…

Camp Nou har et velsmurt apparat som gjør tiden på stadionområdet effektivt tross kø.Det er et sted, kjekt å ha vært på. Anbefales tross alt.

Her noe reisetips. 

Ta vanlig buss eller turistbussen. De stopper rett utenfor.

Taxi er et godt alternativ om du vil slippe horden med kø som turist bussen fører med seg.

Kjøp billetter via internettet så er mye tid spart!

Beregn en halvdag for å besøke Camp Nou. Anbefaler å ta turen etter frokost, gå rundturen og avslutt med lunsj på stadionområdet. Mange opplevelser og inntrykk skal fordøyes.

Er du en effektiv turist? Legg turen inn i “Barcelona Bus Turistic”

More images from Camp Nou, click here.

Steinar Vadla Risa sommeren 2015 med Liva Lenes Risa.

NB! Ta forhåndregler. Da får du en trygg opplevelse der du ferdes.

Unngå bagasje og vesketyveri! Bruk karabinkrok les mer.

Unngå Pinkodetyverier!  klikk her. 

Reisetips fra Mallorca?  Klikk på, Palma by, Puerto de Soller eller Colonia Sant Pere (Sant Pedro).

Storbyferie i London? Her er en bloggpost om London.