Abercrombie & Fitch Milano 15

Shopping er blitt endel av reiseopplevelsen for flere på tur. Å besøke butikker av kjente merkevarer kan gi en ekstra variasjon på reisen. Her fra butikkene til Abercrombie & Fitch i London og Milano. To svært gode eksempler på megastore eller showrooms om du vil. De har lokaler som oser av fordums prakt. Shoppingfølelsen blir trigget med en gang du ankommer.

I utlandet er butikkene større enn hva vi nordmenn er vant med. Det kan være en av årsakene til at vi lar oss imponere av de dimensjoner lokalene rommer. Utvalget har også lett for å være større under slike forhold som storbyer har.

Abercrombie i London.

Abercrombie & Fitch London

Les bloggposten fra Victoria Secret. Photo from Victoria Secret, London

Butikkene etableres i lokaler fra en fordums tid. Gamle banklokaler med marmor og majestetiske arkitektur i sentrale strøk er ettertraktede steder for merkevarer som satser på shopping som en turistdestinasjon.

To gode gode eksempler på denne type handleopplevelse er Abercrombie & Fitch. Eg besøkte butikkene som ligger i London og Milano og lot meg imponere av opplevelsen de ga oss handlende. Vareutvalg var i utsøkte lokaler og klærne var fremsatt på en måte som flere dekoratører kan misunne. Til og med belysningen kan utløse et studiebesøk.

Abercrombie i Milano.

Abercrombie & Fitch Milano

Photos from the Abercrombie shops, click flickr album.

Eg forstår godt at reisende med og uten ungdom på slep, bare må innom butikken som rommer mer en elg. “Mosse hunting” anbefales for de fleste som besøker en storby med ambisjoner.

Steinar Vadla Risa, 2015

Unngå bagasje og vesketyveri! Bruk karabinkrok klikk her. 

Unngå Pin–kodetyverier! klikk her.

Reisetips fra Mallorca? Klikk på, Palma by, Puerto de Soller eller Colonia Sant Pere (Sant Pedro).

Bloggposter om kriminalitet, tyveri og trygghetstiltak fra Vadla Trygghetsbyrå. Klikk her. 

«BySheriffen» – Steinar Vadla Risa